simple web templates
Mobirise

Napocska csoport

4-5 éves, homogén középső csoport
Az óvodánk neve: Gyál, Tátika Óvoda, Bartók Úti Tagóvoda  

A csoportban dolgozó óvónénik: Nádasdi Lászlóné (Judit néni), Veres Anikó (Anikó néni) 

A csoportban dolgozó dadusnéni: Kacsó Kinga (Kinga néni) 

A csoportot segítő pedagógiai asszisztens: Obornyák Tímea (Timi néni) 

Mobirise

Csoportszobánk világos, színes, kellemes hangulatú. A játékeszközök jó állapotban, létszámnak megfelelő mennyiségben állnak rendelkezésre. A csoportunkba járó gyermekek életkoruk szerint középső csoportosok. 

    Az egészséges életvitel iránti igény megalapozása igen fontos feladat számunkra. A gyerekekkel szívesen készítünk egészséges ételeket: gyümölcs, zöldségsalátákat, gyógynövényből készült teákat. A csoport légköre általában nyugodt, kiegyensúlyozott.
Egymás elfogadására, tiszteletére neveljük őket, erősítjük a baráti kapcsolatok alakulását, segítjük a visszahúzódóbb gyermekeket.

     A komplex tevékenység rendszere áthatja mindennapjainkat. A foglalkozások során

Mobirise

gyakran építünk a gyerekek előzetes tapasztalataira, ismereteire és igyekszünk azokat a tevékenységekbe integrálni. Nagyon kedvelik a természet jelenségeivel, állatokkal, növényekkel, hagyományokkal, szokásokkal kapcsolatos ismereteket, sétákat, tevékenységeket. Ismeretanyaguk bővítése folyamatos feladatunk.

    A gyerekek nagy része 8-9 órát tölt az óvodában, ezért nagyon fontos számunkra a szülőkkel való jó kapcsolat kialakítása. A szülők érdeklődnek a gyermekek óvodai élete iránt és a csoportban folyó munkát szívesen segítik. Támogatásukra mindig számíthatunk.

    A csoportunkban kiegyensúlyozott légkör, jó hangulat uralkodik. A gyerekek szeretnek óvodába járni és jól érzik magukat.