simple website creator
Mobirise

Halacska csoport

Csoportlétszámunk 24 főből áll, amelyből 11 kislány és 13 kisfiú.
Vegyes csoport vagyunk, 12 nagycsoportosunk, 6 középsősünk és 6 kiscsoportosunk van. 

Mobirise

    

Derűs, mozgékony, érdeklődő gyerekek, akik szeretik a mesét, mondókázást, verseket, dalokat, körjátékokat, sokat rajzolnak, festenek, imádnak gyurmázni. Szívesen, kreatívan barkácsolnak, játékeszközöket is készítenek, szeretnek bábozni, dramatizálni. Szívesen játszanak együtt és velünk, felnőttekkel is. Szeretik a közös beszélgetéseket, ahol megoszthatják egymással, és velünk élményeiket, gondolataikat. Nyitottak, barátságosak, érdeklődőek, többnyire aktívan, motiváltan vesznek részt a foglakozásokon.

A sok közös élmény, kirándulás, séta, rendezvények, ünnepi alkalmak összekovácsolták a csoportot, kellemes, vidám légkörben telnek mindennapjaink, jól érzik magukat a közösségben, ragaszkodnak egymáshoz, hozzánk. 

Mobirise

Az adódó konfliktusokat gyakorlás által tanulják meg jól kezelni, érzik, hogy következetesek vagyunk velük.
A szokás- szabály rendszerünk betartását tudják, hogy komolyan vesszük.
A vegyes csoport családiassá teszi mindennapi életünket, a nagyok sok segítséget nyújtanak a kicsiknek. Ez érzelmi támogatást is jelent, amely a gyorsabb, zökkenő mentesebb beilleszkedésüket teszi lehetővé.  

A nagyok segítő párjai a kicsiknek, ez mindenki számára előnyös és fejlesztő hatású: a nagy felelősséget vállal, jó példát mutat, életkorának megfelelő szintre emeli magát a feladat által is.

Mobirise

A kicsi figyeli, tanulja a viselkedésmintákat, megnyugszik, mert látja, hogy vidáman játszanak a gyerekek, jó oviban lenni, biztonságban tudja magát, mert segítséget kaphat (nem csak tőlünk felnőttektől), hanem társaitól is.

Csoportunk felnőtt tagjai:

Lukovszkiné Kiss Lívia óvodapedagógus
Nyíri Tamásné pedagógiai asszisztens
Velekei Mónika dajka