Mobirise
Mobirise

Katica csoport

Gyáli Tátika Óvoda – Katica csoport – Klapka épület
Csoportunkról:
2017/2018-as nevelési évben kezdtünk együtt dolgozni a jelenleg is csoportunkba járó gyermekekkel. Vegyes korosztályú nagy – középső csoport vagyunk, melynek létszáma 25 fő.  

Mobirise

Tárgyi felszereltségünk: 

AZ óvoda átépítését követően egy szép, a jelen kor elvárásainak minden szempontból megfelelő környezetben tölthetjük mindennapjainkat.

A csoportszoba kialakításánál törekedtünk egy esztétikus, gyermekközeli miliő megteremtésén, melyben biztonságban, meleg, barátságos légkörben tevékenykedhetnek neveltjeink.

Rugalmas napi és hetirenddel biztosítjuk, hogy a gyermekek egyéni igényeinek megfelelően lehetőségük legyen megválasztani, mely tevékenységeket részesítik előnyben, és azt a tevékenységi formát válasszák, mely számukra a legmegfelelőbb.

Csoportunkban a gyermekek számára felkínált lehetőséget tudatosan megtervezettek, megvalósításuk komplex módon, innovatív nevelési eljárásokkal valósul meg.

Mobirise

Az új szellemiség mellett nagy hangsúlyt kap az értékek megóvása, a hagyományok ápolása és átörökítése, valamint a környezettudatos magatartás kialakítása.

Fontosnak tartjuk egymás tiszteletét, megbecsülését, megismerését és elfogadását, legyen szó gyermek-pedagógus, pedagógus-szülő vagy gyermek-gyermek kapcsolatáról. 
Munkánk alapja a szeretet, amely nélkül a legfelkészültebb szakember is eredménytelen lenne. 

Csoportunkban jól összeszokott, felkészült felnőttek gondoskodnak a gyermekek gondtalan, élménydús óvodai létéről. Számunkra nagyon fontos, hogy „második anyuka-ként” legyünk jelen a gyermekek életében.